(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
divinambrosia. ¿Una fruta antes de entrenar? 🏋‍♀🏋‍♂¡Si! Una manzana Ambrosia 🍎 La

¿Una fruta antes de entrenar? 🏋‍♀🏋‍♂¡Si! Una manzana Ambrosia 🍎 La manzana puede proporcionarte la energía que necesitas para ir a entrenar al gimnasio o practicar algún deporte. 🌠Además, te ayudará a activar tu metabolismo. #Ambrosia #divina #divinambrosia #ambrosia #divina #food #foodie #instafood #foodstagram #foodgasm #foodie #foodlover #healthy #healthyfood #healthylifestyle #good #goodmoments #gymtime #appletime #healthymoments #together #momentosAmbrosia #gymmotivation #energy #fitness

Share 0 0
shantistarcom. - Are you a chocolate addict like me? - If you are searching for healt

- Are you a chocolate addict like me? - If you are searching for healthy recipes to make wholesome and nutrient dense snacks, that are jam packed with amazing, diverse superfoods, organic produce and food grade essential oils. Here it is! - The book also makes an awesome & unique Christmas present too for people wishing to create healthier desserts. - Cacao Addict is a hard cover recipe book with chocolate (Cacao) at its core, with 50 recipes, all bursting with goodness, flavours and potent health benefits too. - Recipes are....Gluten free, dairy free and guilt free, plus has Thermomix instructions with every healthy recipe. Head to https://www.shantistar.com/store/cacao-addict/ - AUSTRALIA WIDE FREE SHIPPING #superfoods #cacaoaddict #health #wellness #chocolate #DōTERRA #wellbeing #thermomix #cacao #essentialoils #vegan #organic #instafood #foodpics #foodgasm #eating #desserts #delicious #foodstagram #nomnom #photooftheday #instagood #homemade #fresh #yummy #love #sweet #eating #instadaily #instagood #foodphotography

Share 1 0

Hi foodies . Kita juga punya roti panggang loh yang ngga kalah enak dari pancake Bobal. . Cocok banget buat nemenin weekend kamu nih Langsung aja cus ke Bobal Cipinang Yuk. . 📍Mall Cipinang Indah Lantai 1 ( dekat Miniso) . #boba #bubbletea #kuliner #kulinerjakarta #food #foodporn #foodgasm #foodphotography #bubbleteajakarta #bubbleteaindonesia #kekinian #ropang #roti #makananindo

Share 0 0

#大好冷藏熟成肉火鍋專門 ❗️打卡+$99可加購和牛一盤❗️ - 衝著打卡活動趕快帶媽媽來嚐嚐🤗 和牛一盤有六片,以$99的價格CP值高,涮個幾秒入口即化 肉質超~嫩~~ - 大好最知名的就是奶茶鍋,其實他們的藥膳和麻辣湯底也很好喝!藥膳湯底基底是老母雞湯頭,看得見多種藥材在鍋中熬煮,淡淡中藥香喝起來回甘清爽,麻辣鍋麻而不辣,湯底是可以喝的,屬於溫順的麻辣湯,主餐點了牛小排和伊比利豬肉,選用Prime級的牛小排鮮嫩多汁,伊比利梅花豬的口感較Q彈,單點很推薦手工花枝漿、蝦仁漿和蛋餃,每次去吃必點❤️ ** 💰和牛$99(打卡加購) 💰PRIME牛小排鍋$720 💰伊比利豬梅花$480 💰手工蛋餃$70 💰手工花枝漿/蝦仁漿$150 💰大池豆皮+$60 💰麻辣湯底+$100 💰藥膳湯底+$60 💰日出金萱+$80 💰手採有機紅玉紅茶+$80 ** 店內低消:每人低消$300、共鍋$250(共鍋以一人為限)/ 用餐時限90分 ☎️:05-277-0208 營業時間:11:30-14:00/17:30-21:00 🚷:週二公休 地址:嘉義市東區彌陀路282號 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ 標籤搜尋🏷️ #穗穗吃嘉義 #穗穗吃嘉義東區 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ #taiwan #taiwanfood

Share 0 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Aside from our unli kbbq, we serve ala carte as well! Here's a photo from our customer of our Dakgangjeong with sauce served separately 😊 #Repost @fulltimemomph (@get_repost) ・・・ Korean Fried Chicken with sauce served separately . My cali said “picture first” before she digs in her food! 😂 So, I was happly obliged! 🥰 #leannsteahouse #dakgangjeong #foodph #koreanfood #whattoeatph #foodgrammerph #pinoyfoodie #eatsmallworld #busoglusog #kainpilipinas #filipinofoodmovement #pinoyfoodie #ulamideas #foodinfluencerph #eatpilipinas #foodislifeph #tastydelightsph #yummyph #instafood #feedfeed #eeeeeats #foodie #foodporn #foodphotopgraphy #foodgasm #foodbloggerph #foodpornshare #foodiesofinstagram #dmfoodseries #discovermnl

Share 0 0

I am suprised that Makani’s sushi is still very tasty and fresh 😋. This place that had us standing is queues on offer days, is now just deserted and worn down. The fridge that once contained the yummiest cakes is now empty, the chairs and tables are torn and chipped, the toilets are not clean and the place is really depressing ☹️. If it weren’t for their good sushi and mirror offer every Wednesday and Sunday, I would have never stepped foot in there. I honestly don’t understand why the owners are leaving it in such a state!! Such a pity! . . #sceneeats #foodie #delicious #foodblogger #Feedfeed #foodlover #cheatday #foodgasm #instafood #egyptianbloggers #foodstagram #bestfood #sashimi #myegypt #sushi #cairofoodies #lunch #visitegypt #cairofood #cairorestaurants #cairoeats #eatingfortheinsta #travel #cairo #egyptianfoodies #bestfood #travelfood #foodoftheday #restaurants #experienceegypt

Share 0 0

Now look at these Bueno and Snickers buns. Eat or Pass? 🍫❤️ Cr: @blackburger_ . . For more 🤤 content 🍰🍨🍪 ——————————— 👇👇👇 @cheatingonmydiet_ @cheatingonmydiet_ ☝️☝️☝️ ——————————— . . . . #dessert #food #foodporn #foodie #instafood #yummy #cake #chocolate #delicious #brownie #foodphotography #desserts #icecream #cookies #love #sweets #newyorkfood  #foodblogger  #foodstagram #pastry #foodgasm #cakes #yum #dessertporn #foodlover #sweettooth #bakery #doughnuts #stuffedcookies

Share 1 0
jadelicious107. Hello There Lovelies🙋‍♂️ Our dinner from last night egg fried rice, p

Hello There Lovelies🙋‍♂️ Our dinner from last night egg fried rice, pork adobo, and canton noodles. Deliciously fresh homemade dinner. Happy Friday insta friend. Sending Best Wishes To You All. . . . . . . . . . . . . . . . #foodies #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodaddict #foodiesofinstagram #foodblogger #foodphotograph #foodlover #homemadecooking #mycooking #mykitchen #foodprep #healthyfood #randomcooking #usedleftovers #foodoftheday #eatrightportions #foodstyling #foodstyle #relax #foodphotography #healthyfood #healthyeating

Share 2 0

What’s your favorite fruit to pair with cheese? . For us it’s strawberries and grapes Duh.🍇 🍓 🧀 . Leave us a comment ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . . . . #thecheeseco #cheese #food #platters #eat #egypt #cheeselovers #love #yummy #foodie #instagood #welovefood #instafood #platterofjoy #cairo #instadaily #wedeliver #delicious #cheeseplatters #foodgasm #tasty #smile #yum

Share 0 0
loker_sejabodetabek1. Ayam Geprek Master membuka kesempatan buat kalian semua yang ingin ber

Ayam Geprek Master membuka kesempatan buat kalian semua yang ingin bergabung dan berkembang bersama kami! Yuk, segera kirim lamaranmu ke recruitment.geprekmaster@gmail.com dengan subjek posisi yang mau kamu isi ya! - All Outlet open 🕖 10.00 - 22.00 WIB - Available on Go-Food or Grab Food! Search: "AYAM GEPREK MASTER " - For Location Info: Check Highlights / More Info: Whatsapp 0812-8335-0594 - #ayamgeprekmaster #ayamgeprek #masternyaayamgeprek #kuliner #food #thefeedfeed #foodoftheday #instayum #foodlovers #foodgasm #foodporn #foodphotography #foodblogger #foodreview #foodyid #pergikuliner #zomatoid #foodnetwork #ayamgeprekenak

Share 20 0
kametti_1974. #今日のランチ
またまた#幸楽苑
#会津っぽ
メニューが少し戻ってきました。まだ炒飯は無いみたい。この前は味噌ラーメン440円だったけど今日

#今日のランチ #幸楽苑 #会津っぽ メニューが少し戻ってきました。まだ炒飯は無いみたい。この前は味噌ラーメン440円だったけど今日はずっと気になってた #味噌タンメン 辛子にんにく2個トッピングにしてみました。 新発見!味噌タンメンに 辛子にんにくめっちゃ美味い!辣油もちょっと入れると更に美味しい。 640円でこのクオリティは流石だわ #福島県 #会津ラーメン #ラーメン好きな人と繋がりたい #ラーメン部 #ラーメン好き #らーめん #ラーメン #라면 #лапша #ramen #noodles #noodle #foodgasm #foodstagram #followme #food #foodgram #foodig #ramen_cp #ラーメンインスタグラマー #飯テロ #美味しい

Share 9 0

two amazing things happens yesterday 🥰❤️ first of all I was selected as a top 10 finalist. I’m now running to become #missberlin 🎉 second of all, I found a vegan Korean restaurant, named @feelseoulgood_berlin and totally loved the atmosphere and food. As you know I already traveled to #SouthKorea and the restaurant just really presented the authentic cuisine and atmosphere. I will definitely be back 🇰🇷🍱🥢

Share 1 1

ONDE PUTU CENIL KLEPON GARDENA 👌😘 Gardena ini salah satu spot favorit buat jajan, lebih sering jajan makanan daripada shopping di dalemnya 😂 yang satu ini udah legend dari tahun 1979 loh, naaah pak Amin (Slide ke-3) adalah generasi kedua yg nerusin bisnis jajanan lovely iniii 💕 — Dalam satu gerobak ada onde2, putu, klepon, cenil, sama lupis! Harga murah2 jugaa, mimin suka semuanya siiihhh, apalagi onde2 yang pas masih anget2nyaaa 😍 pokoknya asiknya makannya langsung di tempat, sambil keliling2 ala turis 😎 — 🏠 : Jajanan Onde2 & Puthu Gardena, Depan Gardena, Jl. Urip Sumoharjo,Jogja. 🕟 : 15.30-20.30. 💰 : mulai 250-2,5k ; cek @fotomenujogja . Cuss tag & ajak temen kalian 💪 #tumbarmerica #TMsnack #TMstreetfood #TMjogja #TMondeonde #Ondeondegardena #puthugardena #jajanangardena

Share 2 1

Bún Chay (aka Vietnamese noodle salad bowl) with grilled pork chop and a few spring rolls. Nice addition of sliced apple to bring a citric crunch alongside the staples of carrot, daikon and cucumber. 👍😋🇻🇳🇳🇿

Share 1 1

The weekend is here! . Fuh hampir seminggu juga tak post apa-ii. Maklumlah sibuk bekerja. Tapi jangan risau. Kecintaan aku dan isteri pada makanan (amboi!) takkan luntur walau sedikit pun haha! Korang nampak tak menu apa atas tu? Sedap weh. . Memang kami berdua boleh dikatakan pemuja restoran mamak. Walaupun di Cheras ni tak terkira banyaknya, ada satu yang punya tempat istimewa di hati si isteri. Mainly because of their famous nasi kandar. Restoran Kayu Nasi Kandar ni specialty diorang, pada aku, adalah pada kuah campur dia. Pekat dan lazat. Aku pilih nasi putih dan telur mata manakala @alieyajoe went for the nasi beriyani. Yang di tengah tu? Ayam dialah. . Ada dua pilihan hidangan. Sama ada ambil ayam yang sudah goreng (macam biasalah) atau pilih yang belum goreng. Maksudnya dia akan goreng upon order. Yang menariknya, ayam ini akan dipotong kecil-ii dan digoreng bersama bawang. Jadi bila makan tu, ayamnya akan rasa panas-ii dan rangup gila! Kau pair pulak dengan papodom gergasi dan kopi ais. Memang terangkat! Restorannya pun selesa sebab ada ruang dipasang pendingin hawa. Walaupun harganya agak tinggi berbanding mamak biasa, tapi pada aku berbaloi. . Si isteri waktu sebelum makan moodnya memang kelam. Sebab lapar dan perut hampir masuk angin. Ok ok itu aku. Tapi kami berdua memang mood off jika belum makan. Lepas makan saja, terus berubah. Sambil menyuap nasi, mulut pun ligat bertukar tugas antara mengunyah dan berborak. Betullah kata orang tua. Kenyang perut suka hati. . #nasikandar #malaysianfood #foodblogger #foodie #foodhunter #klfoodie #foodphotography #foodporn #foodgasm #foodpornmalaysia #nasi #streetfood #mamak #nasicampur #chickenrice

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mhelbvsfood. God's butter. Cardiac delight. Ngiti ng tagumpay. #theoriginalbonemarr

God's butter. Cardiac delight. Ngiti ng tagumpay. #theoriginalbonemarrowpares #mhelbvsfood selfie 📷 by doktora_de_5 . Thanks for the uber satisfying sinful dinner mars. . . . . . . . . . . #feedfeed #foodpics #eeeeeats #vsco #foodgasm #f52grams #vscocam #workout #yum #foodporn #foodie #photography #delicious #diet #keto #foodphotography #flatlay #love #fitness #tasty #yummy #instafood #likeforlike #filipinofood #friends #foodblogger #lowcarb #l4l

Share 191 2