(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kue Lumpur Bakar Kesayangan ini, telah jadi impian sejak bertahun lalu . Membayangkan setiap hari bisa makan kue ini, alangkah bahagianya, maa syaa Allah . Mimpi yang disertai banyak curahan hati #eeaaa (maknanya tafsirkan sendiri aja, atau japri sajalah kalau memang baca ini, lalu hardly kepo) qiqiqi... . Well, kami baru saja memulainya Bukan memulainya 10tahun lalu hihihi . Alhamdulillahiladzi bi ni'matihi taththimmus shoolihaat Maa syaa Allah laa quwwata ila billaah Semoga menjadi apa yang saya impikan, 20tahun mendatang. 30tahun mendatang dan seterusnya . . . . . . #mewariskanbisnis #kuemaman #kuelumpurkhassidoarjo #kuelumpurmantuidaman #food #foods #foodgasm #foodporn #foodphotogrphy #foodholic #picoftheday #MoslemPreneur . . . Come visit and follow my another business accounts @hayainc #herbs #healthyfood @hayafustan #gamis #khimar #niqab @hayacooked #nasikebuli #otakotakbandeng #kuelumpurbakar @kuelumpur_kediri @kuelumpur.kediri @hayatravelkediri #traveling @alliatour_kotakediri #umroh #sunnah

Share 1 0
thehfblog23. High End Game!! 🙌
.
.
Aj kal pakanay ka mood nahi hota after busy sch

High End Game!! 🙌 . . Aj kal pakanay ka mood nahi hota after busy schedule and sometime all you need to have to watch some perfect series, happy meal and rest... After tired 😴 day. Right? I have a option to make your life more enjoyable and easier 👉 . So, ab bus karye apni jaan ko halkaan karna kitchen ko tala lagao or order kro foodpanda sy 😍😍. And good news!! 🙌 They are giving some exciting flat discounts till 70% on different restaurants, 🙋🙋 Do you really not want to avail this amazing service.. Naaahhh... I'm you dont wanna miss it.. Go ahead.. Download, make an account and order Make you life easier and food cheaper more than you cook at home in only 3 steps 💕💕 . @foodpanda_pakistan #foodpandaKaro #PakanaNahiHai #DontCook #doubleclickpr #foodpanda #foodholic #Lahore #kitchenkotalalagao #lahoreblogger #bloggerlife #instagood #bestoftheday #crazy #thehfblog23 @thehfblog23

Share 4 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
musakdigital. #Repost @cafe2.0
#musakinflux
・・・
Hey everyone, we have opened a new o

#Repost @cafe2.0 #musakinflux ・・・ Hey everyone, we have opened a new outlet in Vile Parle! And we are giving out our lip-smacking Fries at just Rs. 19! It's not a typo, it's not a joke. Yes! Fries at our Vile Parle West outlet, only for Rs. 19! Where: NM ke peche ki galli. (where else, lol) When: Whenever your college ends, we'll be there! Tag your friends and hop on over! Offer valid only on Wednesday, October 16, 2019. . . #cafe2.0 #cheesy #spicy #food #foodholic #foodies #foodgasm #instarestaurant #instavegetarian #service #cafe #fastfood #photooftheday #picoftheday #lit #instachill #delicious #yummy #hungry #snacks #snack #appetizer #instagram #bestoftheday #potato #fries #tasty

Share 7 0
frozyland_. Malam Froziers!!!
Udah gak jaman lagi nihh surprise in ulang tahun pak

Malam Froziers!!! Udah gak jaman lagi nihh surprise in ulang tahun pake Bolu boluan. yuk cobain kejutin teman kamu dengan banofee pie dan Oreo Cheesecake loyang dari Frozyland! ketentuannya, pemesanan harus dilakukan H-1 yaa kak. kalian juga bisa request kata lhooooo. xoxo😉😉😄 . 💚GOFOOD : FROZY LAND (pakai spasi) 🖤GRABFOOD : FROZY LAND (pakai spasi) 📍BEKASI : Jalan Dalang 2 No 11-12 Bojong Rawalumbu, Rawalumbu, Bekasi 17116 (GMAPS : FrozyLand) 📍BOGOR : Jalan Komplek BPT no 37 Bantarjati Bogor Utara . #regaldessert #dessertregal #regalcheesecake #kulinerbekasi #kulinerbogor #makananhits #makananhitsbekasi #desserttogo #bekasi #bogor #food #banoffeepie #banoffeepiemurah #dessertpisang #banoffee #banoffeepiebekasi #banana #bekasifood #kulinerhits #oreo #regal #foodholic #bogor #jakarta #bekasi

Share 3 0

നല്ല നെയ്യ് ഉള്ള മത്തി പൊരിച്ചതും dal കറിയും cauliflower ഉം കൂട്ടി ചോറ് undal എങ്ങനെ ഇരിക്കും 😍😍😍👍👍👍 നെയുള്ള മത്തി ഇഷ്ടം . . . . . . . . . . . . On my plate 👉ചോറും ദാലും /rice and dal 👉കോളിഫ്ലവർ പൊരിച്ചത് /cauliflower fry 👉മത്തി പൊരിച്ചത് /saradine fry 👉പുളിയിഞ്ചി /ginger and tamarind pickle 👉പപ്പടം /papad 👉Left over prawns . . . . . . . #keralastylecooking #keralam #godsowncountry #beautifulkerala #aroundkerala #instapic #foodgram #foodgasm #yumm #nadanoonu #cauliflower #foodholic #dalfry #northindianfood #mallu #malayali #malabari #mykhobarkitchen

Share 15 0
mommypuffmadiun. Halo warga Madiun dan sekitarnya..
.
.
Kabar gembira nih buat yang bel

Halo warga Madiun dan sekitarnya.. . . Kabar gembira nih buat yang belum sempet nyoba kelezatan choux mommypuff karena susah nyariin outlet dan ga sempet" mampir sekarang kita buka outlet di STASIUN MADIUN loh!!! . . * Kapan min bukanya? * - Tunggu info selanjutnya ya, yang jelas secepatnya hihihihi.. . . * Pasnya dimana min lokasinya? * -Di tempat pembelian tiket / loket lama bareng sama outlet" cemilan lainya ya. -Ada gerobak khasnya mommypuff juga hihihi . . Buat yang mo bawa mommypuff sebagai oleh" bisa banget nih!! Yuk* di borong mommypuffnya . . #madiunhits

Share 3 0
mommypuffmadiun. Halo warga Madiun dan sekitarnya..
.
.
Kabar gembira nih buat yang bel

Halo warga Madiun dan sekitarnya.. . . Kabar gembira nih buat yang belum sempet nyoba kelezatan choux mommypuff karena susah nyariin outlet dan ga sempet" mampir sekarang kita buka outlet di STASIUN MADIUN loh!!! . . * Kapan min bukanya? * - Tunggu info selanjutnya ya, yang jelas secepatnya hihihihi.. . . * Pasnya dimana min lokasinya? * -Di tempat pembelian tiket / loket lama bareng sama outlet" cemilan lainya ya. -Ada gerobak khasnya mommypuff juga hihihi . . Buat yang mo bawa mommypuff sebagai oleh" bisa banget nih!! Yuk* di borong mommypuffnya . . #madiunhits

Share 8 0

Tag your indorii friends !! . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔ Follow us @colours_of_indore ✔ Hashtag your photos & story with #coloursofindore or tag us @colours_of_indore ✔promote our page & don't forget to shout out as well😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #indori #indorewale #love_all_sky #poha #pohe #indorewale😎 #followforfollowback #likeforlikes #coloursofindore #iger #instagood #instagram #foodholic #positivevibes #blunts #naturephotography #fair #dom #change #goodnight #goodevening #support

Share 13 0
ranbankapalace. If you’re looking to satiate your appetite after a day of rigorous fas

If you’re looking to satiate your appetite after a day of rigorous fasting this Karva Chauth, look no further and enjoy a special evening curated by Ranbanka Palace.It wraps you in luxury the minute you step in. The vintage rajputana mesmerises you. Delectable food, great ambience, cultural entertainment and perfectionism in service is sure to make your evening memorable. Also the Karva chauth Special thali for the Romantic couples is a must have! The menu, crafted by the chef, served with hallmark Ranbanka hospitality and in a tasteful ambience is bound to make your partner feel special and impressed. To know more about the Karva Chauth discount call +91 – 9811892683/ +91 – 9351157071/ +0291 – 2512800 #beautifuldestination #royalmoments #beautifuldestinations #destination #discover #explore #globetrotter #holiday #instatravel #landscape #heritagehotelsofindia #travel #travelgram #trip #vacation #wanderlust #foodgasm #foodie #foodholic #foodgram #restaurants

Share 19 0

Inframe - 1)rice 2) mati handi mutton curry (half plate ) Cost - Rs120 Taste: 4.5/5 Quantity : 5/5 Location - nalconagar road, chandrasekharpur, bhubaneswar Do follow for more food updates 😊😊 @we__foodie__crush @foodies_of_bhubaneswar #foodblogger #bbsrfoodie #foodporn #foodphotography #foodlover #foodholic foodielovers #foodiesforlife #foodstagram #instafood #instapld #foodie

Share 26 4
olivespizzasizzler. Get closer to the one thing that will always love you back - Eatalian

Get closer to the one thing that will always love you back - Eatalian food! Perk up your Tuesday with our delicious lunch and dinner buffets at Olive's. Lunch at Rs. 249 | Dinner at Rs. 349 Visit us at 104, The Emerald, Near Bird Circle, Race Course. #Foodholic #Delicious #Tasty #Love #Decadent #FoodholicFood #FoodLove #FoodIsBae #FoodPorn #Pizzaterians #Vadodara #Baroda #Gujarat #PizzaBuffet #Dessert #Unlimited #Pasta #Sizzler #PizzaMania #FoodGasm #FoodBlogger #Foodies #Cheese #Eat #Instafood #Foodie

Share 17 0
indianspicevadodara. Enjoy the best of this festive season at Indian Spice's banquet hall -

Enjoy the best of this festive season at Indian Spice's banquet hall - the ideal space to revel in private parties and DJ nights with the ones you love the most! To know more, visit Indian Spice, 1st floor, Vishwamohini Complex, Nr. Panchratna Building, Opp. Domino's Pizza, Subhanpura. Contact: 0265-2299922 / +916354789492 #Foodholic #Delicious #Tasty #Love #Decadent #WhatsHot #Restaurants #Interior #FoodLover #Hungry #FoodholicFood #FoodLove #Vadodara #Baroda #Gujarat #MidnightMeal #LateNight #Cravings #Eat #InstaFood #Foodgram #Indian #Spice #Restaurant #Disco #Dance #Discotheque #Banquet

Share 7 0

Xếp ngang hàng bún mắm món ăn xế được nhìu người ăn đó là bánh khọt với bánh bột lọc, nậm, bèo, hỏi, bla blaaaa đó nhaa 😝 🏡 188 Nguyễn Thị Minh Khai 🍀 Quán này lâu năm mà có thể tính tới đời mẹ mình hồi xưa hay ăn luôn á 🤣 xưa tới giờ vẫn đông luôn. Vì quán có tiếng rồi nên mình hong ghi gì nhìu nha, quán bán đủ các loại bánh như bánh khọt, bánh bột lọc, bánh bèo, bánh giò,...menu mình có up ảnh cuối ạ. Món gì cũng rẻ rề luôn mà còn nhìu nữa, mình đi 2 người ăn 1 dĩa bánh khọt là ngán luôn ròi, được cái mắm cà đu đủ ở đây ngon nha 👏🏻 bánh giò thì to ụ nóng hổi chỉ 7k. Ai thèm thì lưu mai triển thôiii 😝👍🏻 💰2-15k ⏰ Bán chiều tối Chất lượng 🌟🌟🌟🌟🌟/5 #ansapbmt #instafood #vietnam #amthuc #bmt #bmtcogi #foodytaynguyen #localfood #local #foodstagram #foodnetwork #ansapbuonme #foodvsco #tasty #cuisine #lozivn #flf #like4like #yummy #love #followme #vietnamesefood #good #foodholic #foodholicvn #follow4follow #noodles #lozi #foodporn #banhkhot

Share 92 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
food_for_life88. Today’s homemade lunch scenery ... consisting rice 🍚, rahu fish curry

Today’s homemade lunch scenery ... consisting rice 🍚, rahu fish curry, fish egg fry, fish intestine fry with rice nd onion and last but not the least labra .. 😋 . #fishcurry #fisheggs #mixveg #bangalifood #indianlunch #lucknowfoodies #nomnom24x7 #nonveglover #walkwithindia #eatingfortheinsta #eatlocal #sokolkata #gharkakhana #foodieforlife #ifoundawesome #mumbaifoodie #mumbai_igers #odiafood

Share 186 1
terasrumahnenek. [ Legacy Garden ]
.
Di area belakang Teras Rumah Nenek sekarang sudah

[ Legacy Garden ] . Di area belakang Teras Rumah Nenek sekarang sudah ada area baru "Legacy Garden" dengan tempat yang lebih luas dengan banyak spot-spot foto yang lagi nyentrik dan artsy sangat direkomendasikan untuk kamu,pacar,gebetan dan keluarga mu untuk menemukan keseruan dan kenyamanan di tempat ini. . Legacy Garden juga menyediakan banyak fasilitas yang cocok untuk kamu merayakan ulang tahun, wedding, meeting point dan lain sebagainya . Jangan lupa mampir untuk memberi ruang dan obrolan baru di Legacy Garden . Untuk informasi dan booking tempat hubungi : 087878503378 (Daffa) 087878477997 (Nadia) #Volume2 #LegacyGarden #TerasRumahNenek #visitcibubur #cibuburkuliner #coffeetrip #foodholic #kulinerjakarta

Share 54 4

#cal_life #besteamuniform 有一日突然心郁郁想design一件Tee送俾自己 於是係Instagram搵到一間自製T-shirt嘅公司 👉🏻 @besteam_uniform 👈🏻 價錢都幾唔錯 $180就有一件 除咗個人Tee之外 仲有親子裝💛 超可愛😳😳 遲啲生左小朋友都一定要整親子Tee❣️ - 設計好方便✨ 用電腦手機都可以落單📱 只要係網頁上載圖片、文字 再調整位置 再揀埋T-shirt 底色 填妥埋個人資料 咁就得架喇~ 大概1個工作天就會有個邊嘅同事會跟進 同我聯絡嘅都好有禮貌 解釋都好詳盡 而且會提醒我一啲比較細微嘅野 所以製成品我好滿意😍 詳情可以瀏覽www.besteam-uniform.com - 設計理念✨ Samsara 係梵文係意思係指輪迴 係哲學嘅層面係指生命係以唔同面貌方式呈現 當中會經歷多次出生死亡 對於我黎講 呢個係指我不斷嘅成長 由以前細個 唔懂事 成日都做錯野 到依家我開始懂事 開始比較明白人情世故 除左年紀面貌嘅改變之外 經歷過多次心智同埋思想上嘅「死亡」「出生」 我嘅心智同埋思想都經歷進化🧬 變得更加成熟🤓 而外面嘅摩天輪🎡 意思係準備再無限輪迴 準備再繼續進步🏃🏻‍♂️ 鳴謝: chingching巴打 - 👕: @besteam_uniform ‎✧✦✧✦✧ #besteamuniform #自家設計 #親子裝 #兄妹裝 #情侶裝 #家庭裝 #訂造親子裝 #familyoutfit #ootd #訂造tee #hkig #KOL #microinfluencer #hkinfluencer #hkkol #influencerlife #influencerstyle #hkboy #boy #foodie #foodieblogger #foodholic #foodblog #hkfoodie #foodstagram #hkblogger

Share 34 0

Haven't visited us yet? :/ Then you are missing something that should not be missed!! :D Come down today to taste the DELICIOUSNESS you have never had in ages. Additionally, We are on Foodpanda too! Order now: www.foodpanda.com.bd/restaurant/s9sz/foodholic #Foodholic #bestfood #sylhet #lamabazar #pizza #burger #fastfood #restaurant #foodpanda #orderonline

Share 4 0

Ai yêu thích cafe thì không thể nào không biết đến Là Việt ❤️ Quán cực kì bảo vệ môi trường luôn nên lúc nào đến quán cũng cảm thấy thích cực kì 🥰 Không gian sống ảo tràn ngập nha vintage style nhé 🤩 🌸Là Việt - 57A Tú Xương Q3 - 6D Trần Quang Diệu Q3 -191 Hai Bà Trưng Q3 #ansapsaigon

Share 6 0
yamunachandran. It was Saturday night and I was craving for some good old fashion baco

It was Saturday night and I was craving for some good old fashion bacon with pasta. We went out to eat because I just didn't have the energy to cook pasta 🙄. We went to one of our favourite breakfast spot for dinner this time. I realized my go-to is always creamy carbonara 😍. This was super delicious and fulfilling 😋. I was a happy camper! . . Have a joyful weekend ahead! 💞 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #carbonara #pasta #pancetta #foodlover #malaysianfoodie #buzzfeedfood #foodpics #photooftheday #picoftheday #foodiepic #foodphotography #foodphotographer #foodphoto #foodoftheday #pastalover #pasta🍝 #aroundtheworld #aroundtheworldpic #instapasta #foodiephoto #indianblogger #carbonarapasta #soulfood #indianfoodie #foodholic #foodstyling #soulfood #fblogger #whatsonmyplate #whatsfordinner #foodblogoftheday

Share 114 24