(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

To love and be loved is one of the happiness,but married with someone u love its truly happiness. . . Special promotion for wedding event in September, October, November and Disember.20 % promotion for all package. . . Booking only RM200 for two event. 👉 Premium quality album 20pages 👉Large frame portrait photo 👉all edited photos given 👉softcopy given(pendrive) #wedding #weddingdress #ceremony #weddingphotography #weddingguest #weddingday #kualalumpur #selangor #kotabahru #kelantanphotographer #kelantanwedding #kelantanese #vscogirl #akadnikah #bersanding #capture #capturemoment #instalike #muakelantan

Share 11 0
lokigreenp. Happy Friday Everyone!!!!💚💚💚 🦜
🦜
🦜
#yellowchevronedparakeet#frid

Happy Friday Everyone!!!!💚💚💚 🦜 🦜 🦜 #happyhappyfriday

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ℚ𝕦𝕖 𝕗á𝕔𝕚𝕝 𝕖𝕤 𝕞𝕚𝕣𝕒𝕣 𝕒 𝕝𝕠𝕤 𝕠𝕛𝕠𝕤 𝕒 𝕢𝕦𝕚𝕖𝕟 𝕒𝕞𝕒𝕤 💕

Share 10 1

| H A N D S | La photo aurait pu être encore plus belle avec un beau vernis 🥴| #Oups | #Fingers | #Nails | #Beach | #Sun | #Summer | #Heart | #Love | #Memories | #CaptureMoment | #GoodVibes | #PerfectDay | #Vacancy | #Holidays |

Share 9 0
margarita25116. Αποθησαυρίζω στιγμές αναντικατάστατες και ανεπανάληπτες. 
#happyfaces

Αποθησαυρίζω στιγμές αναντικατάστατες και ανεπανάληπτες. #happyfaces #happyvibesonly #mommyduties #capturemoment #summervibes #motherdaughter #proudmama #withmykids #alwaysandforever

Share 41 1
_.nymphs._. What We Need From Infinity And Beyond🌲

What We Need From Infinity And Beyond🌲

Share 10 1
vobleralex. •GREAT WEEKEND TO EVERYONE!

#master_video #openmyworld #capturemoment

•GREAT WEEKEND TO EVERYONE! #master_video #openmyworld #capturemoment #meat #instagood #foodgram #steak

Share 148 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lucreziasacco. L'alba riflessa💦

L'alba riflessa💦

Share 45 1
keezeeth. Happy first Birthday as husband ! 😁
Ini adalah situasi pagi kemarin.

Happy first Birthday as husband ! 😁 Ini adalah situasi pagi kemarin. Mau dibangunin jam 12am kasian ahhh pasti doi kecapean butuh tidur. Mending dibangunin pagian sekalian jadi wake up alarm yg manis truz sekalian siap2 berangkat kerja deh 😁. Tuh muka alami bangun tidur tapi syeneng dikasih surprise alarm nyanyiin Happy Birthday sambil bawa kue bagus lengkap dgn lilinnya. Emeshhh yahhhh (muji diri sendiri.. hahaha) Masih suka ga percaya kalo gw uda jadi istri orang. Suatu tahapan hidup yg lucu.. hihihi. Rasanya lucu dan aneh (yah bagi gw semua hal itu lucu 🤣). Yaelah perut gw uda belendung gede aja masih jg ga percaya kalo uda nikah dan punya suami. Abis rasanya kayak pacaran abadi gitu. Hehehe... Happy Birthday ayank @yonathangmb Gimana rasanya ulang tahun bertama jadi suami orang ?? 😄 Cake by @zoezobake Uda lama banget pengen coba kue artisan gitu tapi gw cari moment biar special. Akhirnya kesampaian juga pesen dari vendor ini. Tinggal kue @ivenoven nih belom kunjung kesampaian #nantiadasaatnya #birthdayman karena katanya gamau dibilang #birthdayboy #birthday #marriagelife #moment #capturemoment #cake #birthdaycake #love #husband #imhappy #couple #marriedcouple #happybirthday #iloveyou #ilovemyhusband #memories #treasureeverymoment #makingmemories #happymemories

Share 65 1