#911

No Posts Yet.

Search 911 →

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
motanaka. Eu já tinha decidido não ir ao show, já estava bem ciente que não ia t

Eu já tinha decidido não ir ao show, já estava bem ciente que não ia ter como, que não tinha mais ingressos, mas que tudo bem também, e que não tinha prq ficar chateada comigo mesma por isso. Quando chegou na segunda dia 09, parei pra pensar e fiquei me questionando o prq de eu não ter insistido pra ir ao show da dupla que sempre amei, que sou fã, que foi para todos os shows em Manaus, que foi pro último show naquele acústico MTV com o coração partido, que já chorou e se emocionou cantando junto, que acompanhou toda a carreira da dupla e cresceu junto com eles...Rapaz, fiz uma retrospectiva rápida e não deu outra, fui atrás dos ingressos na hora. O único ingresso disponível era longe, num local que nunca costumo comprar mas era o que tinha pra eu não perder essa oportunidade, e desta vez eu não pensei duas vezes. Fui na companhia do meu amor, chorei, cantei, pulei, e tive a certeza que @sandyoficial e @junior_lima são especiais prq eles fazem TD com muito amor pros seus fãs. Foi especial e indescritível experienciar esse show, foi realmente lindo participar deste momento. Jamais esquecerei do que vivi neste 13/09/19!!! Só senti gratidão, meu Deus!!! Me sinto privilegiada de colecionar shows, momentos e histórias que levarei comigo quando morrer. Valeu demais!!! 🙏🎉🎶♥️😍👏 #nossahistoriasj #nossahistóriasjmanaus #sandyejrnossahistoria

Share 34 13
jajaran_pembelaislam. Reposted from @motivasi_hijrah_quote -  masyaa alloh.....❤❤❤ •
•
•
Mar

Reposted from @motivasi_hijrah_quote - masyaa alloh.....❤❤❤ • • • Mari kita berlomba-lomba menyebar kebaikan.❤ . . . Tag sahabat terbaikmu & jangan lupa Follow: @motivasi_hijrah_quote @motivasi_hijrah_quote @motivasi_hijrah_quote • • • ………………………………………….................... • • • • • •═══════════◎❅❦۩❤️۩❦❅◎═══════════• #aagym #alibinabithalib #celotehmuslim #faktanyamuslim #habibalialjufri #hadits @motivasi_hijrah_quote #habibumarbinhafidz #hananattaki #handybonny #hijrahsquad #infoduniaid #katasahabat #kataulama #motivasisemangat_ #motivasiislami #sahabatsurga #sahabattaat #ukhuwah #ustadihidayat #ustfelixsiauw #usthandybonny #usthananattaki #pemudahijrah #buyayahya #bismillah #tawakal #semangat #motivasihijrahquote #alquran •═══════════◎❅❦۩❤️۩❦❅◎═══════════•

Share 16 0
mum_ineedabook. 👏👏👏👏Wow seronoknya Adam & Noah buat aktiviti guna My Prophet Muham

👏👏👏👏Wow seronoknya Adam & Noah buat aktiviti guna My Prophet Muhammad Busy Book . Jom dapatkan satu set My Prophet Muhammad Busy Book untuk anak anak kesayangan kita . My Prophet Muhammad Busy Book sangat istimewa sebab 2 in 1 tau Mommies. Boleh jadi busy book, dan boleh jugak jadi buku cerita! Ada 3 aktiviti yg anak anak boleh explore: ✔️Connecting dots ✔️Solving puzzle ✔️Sensory activities (guna bola kapas!) besttttt sangat! Busy book ni sesuai utk anak-anak berumur 3-6 tahun tapi kakak & abang yg umur 7 tahun ke atas boleh baca sendiri, sambil guide adik2 buat aktiviti 😘 ❤ . 🎉🎉Pesanan daripada penulis: Kenapa penulis menghasilkan buku ni? . “Selepas saya berbincang dgn beberapa pihak yg arif dlm perkembangan kanak-kanak dan Islam, kami merasakan kanak-kanak sgt perlu faham ‘tauhid’ dan kenal Nabi Muhammad SAW seawal umur 3 tahun” . “Bila ingat semula, masa kecil-kecil dulu, saya tahu tentang bulan terbelah dua. Tapi tak masuk dlm hati dan tak faham. Sampailah baru-baru ini (dah besar pun), saya baca kisah moon split ini dengan lebih details, masha Allah saya menangis! It was an amazing event. The moon really split! Kenapa saya tak faham dari dulu konsep dan kebesaran Allah SWT 😭” . "Dan masa kecil, saya tak faham konsep awan melindungi Nabi Muhammad tu apa. Jadi, dalam buku ni, saya dan team saya cuba sedaya upaya utk memberi pemahaman yg ringkas dan mudah untuk kanak-kanak faham sejak dari kecil. In shaa Allah!” Tugasan kita sebagai org dewasa adalah untuk ‘guide’ mereka. Semoga Allah memberkati usaha kita. Apa yang Mommies akan terima: ✔️32 pages busy book (wipe and clean material) ✔️Cotton balls ✔️Puzzle ✔️A custom made zipper bag . Sangat sangat berbaloi untuk anak anak belajar.. Bagusnya boleh guna berulang kali dan InsyaAllah tahan lasak . Jom Mommies Daddies , dapatkan satu set untuk anak anak kesayangan kita 😍😍😍😍 . WhatsApp 0169878646 atau DM ye . #mumineedabook #busybook #kidstorybook #islamicbusybook #islamicsoftbookmurah #islamicbooks #islamichomeschooling #bukuprasekolah #bukukanakkanak #bukuceritaanak #bukuceritaanakmurah #bukuparenting #bukuparentingislam #malaysiamembaca #homeschooling #homeschoolingmalaysia

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Meu mosaico! Amo essa massa, tem tudo oque se precisa que alem de energia do integral tem o sabor do tempero ja nela! É bate e volta e tá pronto!!! Descasque mais desembrulhe menos! #massas #massasartesanais #molhoscaseiros #trigo #trigointegral #moinhoanaconda #talharin #espagueti #avidaémassa #encomendas #ji_parana #jiparanarondonia #rondonia

Share 8 0

.................

Share 21 0
suzukisolo_id. Hanya Disini Special suzuki solo
============================
••••••••

Hanya Disini Special suzuki solo ============================ ••••••••• Danang sutowijoyo ••••••••••• 0813 9263 5004 (whatsup) All new Ertiga Dp 15 juta Suzuki Ignis Dp 12 juta Newcarry 1.5 Dp 4 juta New Baleno Dp 25 juta Wagon R Dp 10 juta Full bonus : kc film - karpet - asesoris - voucer jok - e toll Syarat kredit : Ktp, KK, slip gaji/ nota usaha, PBB, Npwp Test Drive gratis : Kerumah atau ke kantor 24 jam waktu menyesuaikan *Jadi jangan lupa di simpan iklan ini untuk dapatkan " SPECIAL HARGA " www.suzukisolo.co.id #kulinersolo #kabarsolo #agendasolo #soloinfo #pnssolo #diskonsolo #suzukipickup #newcarrysolo #kreditsuzukisolo #sukoharjo #surakarta #klaten #boyolali #karanganyar #wonogiri #sragen #datsunsolo #toyotasolo #suzukisolo #daihatsusolo #hondasolo #nissansolo #mitsubishisolo #wulingsolo #dfsksolo #expandersolo #kotasolo

Share 3 0
dashapatrik. салем

салем

Share 214 23
zitten_gardening. 멀리서 오셔서  상담받으시고 
픽해주신 아이들~~♡
.
.
예쁘게 키워주시길 바래요~~
.
.#광주화분#광주예쁜화분#광주개업화

멀리서 오셔서 상담받으시고 픽해주신 아이들~~♡ . . 예쁘게 키워주시길 바래요~~ . #광주식물인테리어 #광주입주화분

Share 28 0

Quem sabe eu estou solteirão no vai acabar sim grupo sensação louco Apaixonado vcs vão emociona

Share 7 2

. آموزشگاه موسیقی رازونیاز در جهت حمایت از هنرمندان شایسته ی اراک و همچنین برای کمکی هرچند کوچک به ارتقای فرهنگ شنیداری جامعه اقدام به اخذ مجوز و انتشار آلبوم موسیقی بصورت رایگان مینماید،با توجه به ظرفیت محدود این کار از علاقه مندان دعوت میشود حداکثر تا تاریخ سی ام آبان ماه طرح و ماکت کار خود را به دفتر مدیریت آموزشگاه ارسال کرده یا مراجعه ی حضوری داشته باشند. #آکادمی_موسیقی_رازونیاز #آموزشگاه_موسیقی #آموزشگاه_موسیقی_رازونیاز #آکادمی_پیانو_رازونیاز #موزیک #موسیقی_پاپ #موسیقی_سنتی #موسیقی_ایرانی #موسیقی_کلاسیک #انتشار_آلبوم #آلبوم #آلبوم_موسیقی #رازونیاز

Share 357 16
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});